Beauty massage

Beauty reflexmassage

Deze massage zorgt er voor dat de spanning in de spieren wordt verminderd, er rust wordt gecreëerd in het hoofd en dat de doorbloeding en energiedoorstroming in het hele lichaam wordt verbeterd waardoor schoonheid van binnenuit ontstaat.

Bindweefsel gezichtsmassage

De bindweefsel gezichtsmassage helpt de conditie van de gezichtshuid te verbeteren. De huid gaat meer stralen en zal strakker zijn waardoor de rimpels zullen verminderen. Het credo wie mooi wil zijn moet pijn leiden kan bij deze massage van toepassing zijn. Deze massage kan als wat pijnlijk worden ervaren. Maar als je je regelmatig laat masseren wordt dit minder en blijft je huid stralen en er strak uitzien.

Japanse gezichtsmassage

De Japanse gezichtsmassage is doeltreffend voor het behandelen van droge of vette huid, acne, rimpels en migraines. De techniek van deze massage verbeterd de gezondheid en vitaliteit van de gezichtshuid. De hoofdmeridianen beginnen of eindigen in het gezicht. Op verschillende punten gaat de energie over van de ene naar de andere meridiaan. Door zachte druk uit te oefenen op deze punten en tegelijk te masseren verbeterd de doorstroming van de energie. Dit wordt in Japan het traditionele pad van de schoonheid genoemd.

Anti-Cellulite massage

Zoals de naam al doet vermoeden, is deze massage erop gericht om de cellulite te verminderen. Dit wordt gedaan door gebruik te maken van cupping, strijkingen en een voetreflexmassage. Samen verbeteren deze ondermeer de energie, bloed en lymfe doorstroom.  Deze behandelmethodiek vergt ook enige inspanning van de client zelf. Er worden adviezen geven ter ondersteuning van de behandelingen om een zo’n groot mogelijk effect hebben. Het is aan te raden om in de eerste weken van het traject iedere per week de massage te doen.

Detox reflexmassage

In ons dagelijkse leven hebben we te maken met allerlei toxische en chemische stoffen in onder andere onze voedingsmiddelen en lichaamsverzorgingsmiddelen. Deze toxische en chemische stoffen zijn moeilijk door het lichaam af te breken. De detox reflexmassage zorgt voor ondersteuning tijdens het ontgifting van het lichaam waardoor de schoonheid vanuit binnen wordt gestimuleerd.